tisdag 30 juni 2009

Renoverar du hemma? Glöm inte dina dörrar!

I semestertider är det många som väljer att stanna hemma för att renovera istället för att resa bort. Vi passar på att fixa i trädgården, tapetsera om vardagsrummet eller byta ut ett helt kök. En viktig del av ditt hus är dina dörrar. Dina dörrar används varje dag och skyddar dig och dina nära och kära från såväl drag som värme och inbrottstjuvar. Om dina dörrar börjar bli slitna så kanske det kan vara läge att byta ut dem. När bytte du till exempel förrådsdörr eller bastudörr senast?

Men hur vet du egentligen vilken dörr som passar bäst för just ditt hus? Mindörr.se har samlat kloka råd om vad du bör tänka på när du ska renovera hemma och byta dörrar. Kika in där om du är osäker på vilken sorts karm som passar dina väggar, vilka gångjärn som passar din karm bäst, eller vilken sorts tröskel du behöver i ditt hus.

Mindörr.se säljer också egentillverkade dörrar från eget snickeri och tack vare försäljning direkt till kund, helt utan mellanhänder, kan de erbjuda dig en ny ytterdörr, innerdörr, förrådsdörr, bastudörr eller garageport med öppnare till ett mycket bra pris!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida